Leukste activiteiten in Rotterdam

Rotterdam staat om velen reden bekend. Zo heeft Rotterdam een moderne architectuur, zoals de Markthal, de welbekende Erasmusbrug en de vele wolkenkrabbers. Rotterdam heeft ook de grootste haven van heel Europa. Het nachtleven is ook een trekpleister, helemaal voor jongeren. 

Restaurants Rotterdam 

Naast dat er veel te doen is Rotterdam en het een trekpleister is voor toeristen kan je ook heerlijk dineren met vele restaurants in Rotterdam. Wanneer je houdt van grillgerechten is Rodizo Brazilian Grill een hele goede aanrader. Wanneer je houdt van je eten te delen met anderen is het een aanrader om bij Bambu kitchen & Bar te gaan eten, waar je een 3-gangen shared diner kan verkrijgen. Naast deze twee restaurants zijn er nog veel meer keukens in Rotterdam. Hierdoor is er altijd wat verkrijgbaar voor elke eter. 

Hotels Rotterdam 

Om je dag goed af te sluiten na het dineren en het bezoeken van de velen trekpleisters, is het zeer wenselijk om te overnachten in de hotels van Rotterdam. Postillion Hotel WTC Rotterdam heeft hier wel een oogje op. Ze bieden een overnachting aan voor twee personen plus een ontbijt en welkomstdrankje midden in het centrum van Rotterdam. Een andere aanbieder is Hotel Not Hotel Rotterdam. Zij bieden een VIP-overnachting plus ontbijt in ook hartje Rotterdam. Natuurlijk zijn er nog veel meer hotels waar jij zou kunnen overnachten. 

Overige activiteiten Rotterdam 

Wanneer je een hapje gaat eten en/of gaat overnachten in Rotterdam is het wel zo leuk om dit te combineren met een leuke activiteit. Je kan bijvoorbeeld naar het stadion van Feyenoord, namelijk De Kuip. Je kan de hoogte opzoeken bij de Euromast, deze toren is namelijk 185 meter hoog. Wanneer je gezelligheid wilt en kleine hapjes wilt eten is de Markthal een aanrader. Alvast heel veel plezier in Rotterdam!